Month: February 2016

CONCERT BLACK DIAMOND: LOKAL PATRIOT – NOVO MESTO (SLOVENIA)

KONCERT BLACK DIAMOND: LOKAL PATRIOT – NOVO MESTO (SLOVENIJA)

Link do Eventa: https://sl-si.facebook.com/events/963647203720503/

Vstopnina: Koncert BD – 5€
Klinika + Koncert BD – 10€
Klinika – 8 €

Black Diamond so:
Žanil Tataj (Žak) – vokal, Igor Manasijevič – kitara, Nejc Vidmar – kitara, Primož Pavlin – bas kitara, Marko Soršak (Soki) – bobni

 


KONCERT BLACK DIAMOND: MC PEKARNA – MARIBOR (SLOVENIJA)

Black Diamond je heavy metal skupina, ki zdaj že nekaj let resno opozarja nase! Vse skupaj se je začelo ob izdaji njihovega prvenca »Last Man Standing«, ki je požel zares odlične kritike – tako doma, kot marsikje po svetu (VB, Nizozemska, Norveška, Španija, Portugalska, ZDA, Brazilija…) Album je bil po izboru novinarjev VAL-a 202 in in glasbenega portala Rockline uvrščen med najboljših 5 v državi! Uspešno pa nadaljujejo še naprej, saj so pred kratkim predstavili nekaj zelo obetavnih singlov, ki napovedujejo še en izjemen album.
Poleti ste jih imeli priložnost videti tudi na Schengenfest-u, sedaj pa se vračajo na »domač teren«, torej znova v mariborsko Pekarno, kjer so pred letom dodobra ogreli tamkajšnjo publiko! Kot verjetno že veste, sta v bendu kar dva domačina: bobnar Soki in basist Primož, ki sta z Black Diamond debitirala že na Metaldays-u 2014. Tudi skupne vaje skupine potekajo v Mariboru, zato pričakujejo dober odziv »domačega« občinstva. Frontman Žak sicer prihaja z Reke na Hrvaškem, kitarista Igor in Nejc pa iz Novega mesta.
In kaj lahko pričakujete tokrat? Fantje napovedujejo še en strupen, nabrit in udaren koncert z nekaj novostmi, ki bodo zadovoljile tudi bolj zahtevne obiskovalce. Torej, če ste pripravljeni na veliko dozo adrenalina, ki vas bo teleportiral v stratosfero, prestavite že te drage večerje in pridite na kakšno pivo ter se prepustite odbitemu metal – rock ritmu !

A to še ni vse... zabava se prične že ob 19. uri !!!
Marko Soršak – Soki vam bo namreč postregel še s svojo odlično in izjemno zabavno Bobnarsko Kliniko !

Koncert in bobnarska klinika bosta torej v soboto / 13.2.,
zato nikakor ne zamudit tega izjemnega večera !

KD_logo_poln-mc pekarna maribor

Link do Eventa: https://www.facebook.com/events/1660232600898196/

Vstopnina: Koncert BD – 5€,
Klinika + Koncert BD – 10€,
Klinika – 8 €

Black Diamond so:
Žanil Tataj (Žak) – vokal, Igor Manasijevič – kitara, Nejc Vidmar – kitara, Primož Pavlin – bas kitara, Marko Soršak (Soki) – bobni


Black Diamond v živo s skladbo Black Diamond – ˝Il Male˝Heavy metal Fest, Bologna (Italija), 29.01.2016


EnglishSlovenia