Koncert Black Diamond
SOBOTA, 17.12.2016 ob 22:00 – Mladinski Kulturni Klub Bele krajine MKK ČRNOMELJ (Črnomelj)

Event Link: https://www.facebook.com/events/1305502686167304/

Black Diamond je heavy metal skupina, ki zdaj že nekaj let resno opozarja nase! Vse skupaj se je začelo marca 2013, ob izdaji njihovega prvenca »Last Man Standing«. Ta je požel odlične kritike – tako doma, kot marsikje po svetu (VB, Nizozemska, Norveška, Španija, Portugalska, ZDA, Brazilija…) Album je bil po izboru novinarjev VAL-a 202 in in glasbenega portala Rockline uvrščen med najboljših 5 v državi! Fantje pa uspešno nadaljujejo še naprej, saj so v zadnjem obdobju predstavili nekaj zelo obetavnih singlov, ki napovedujejo še en izjemen album.
Lani so zaigrali tudi na Schengenfest-u, zatem je sledila Švica, Italija ter še nekaj odličnih koncertov v Sloveniji. Sedaj pa se znova vračajo na »domač teren«, tokrat premierno v legendarni MKK Črnomelj!
Nekateri že poznate frontman-a Žaka (ex. Divlje Jagode), ki prihaja z Reke na Hrvaškem. Tu pa sta še kitarista Igor iz Novega mesta, Jurij iz Portoroža ter basist Primož in bobnar Marko iz Maribora.
In kaj se obeta tokrat? Fantje napovedujejo zelo strupen, nabrit in udaren koncert z nekaj novostmi, ki bodo morale zadovoljiti tudi bolj zahtevne obiskovalce.
Torej, če vam primanjkuje doza adrenalina, ne hitite po cestah ali v lekarne! 🙂 Raje pridite na kakšno pivo in v ekstazi metal-rock glasbe poletite z bendom!
To pa še ni vse… zabava se prične že ob 21. uri !!! Marko Soršak – Soki vam bo predstavil svojo odlično in izjemno zabavno bobnarsko kliniko: ˝Secret of Metal Drumming˝!
Koncert in bobnarska klinika bosta torej v soboto/17.12., zato ne zamudit tega izjemnega večera!

Vstopnina: Koncert BD – 5€ , Klinika + Koncert BD – 10€ , Klinika – 8 € / V predprodaji: Klinika + Koncert – samo 8 € !

Bobnarska klinika se začne ob 21:00 uri.