Category: Gigs

KONCERT: BLACK DIAMOND – MC PEKARNA – MARIBOR (SLOVENIJA)

KONCERT BLACK DIAMOND: MC PEKARNA – Maribor (Slovenija)
Dne: 17.02.2018 s pričetkom ob 22:00 uri.
Vstopnina: 5€


KONCERT: BLACK DIAMOND – ORTO BAR – Ljubljana (Slovenia)

Koncert Black Diamond
ČETRTEK, 26.10.2017 ob 22:00 – ORTO BAR (Ljubljana)

Black Diamond je heavy metal skupina, ki že nekaj let opozarja nase! Njihova zgodba pa se pričenja ravno v Ortu. Maja 2013 so namreč tam debitirali z odličnim koncertom, ob izdaji prvenca »Last Man Standing«. Ta je požel zares odlične kritike – tako doma, kot drugod po svetu (VB, ZDA, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Španija, Portugalska, Brazilija…). Album je bil po izboru novinarjev VAL-a 202 in in glasbenega portala Rockline uvrščen med najboljših 5 v državi, kar za metal band ni ravno »mačji kašelj«! Fantje pa ne popuščajo, saj so v zadnjem času predstavili nekaj zelo obetavnih singlov, ki napovedujejo še en odličen album.
V Ortu so nazadnje nastopili že skoraj pred slabimi dvemi leti, zato se zelo veselijo tega koncerta in upajo na dober odziv ljubljanske publike.
In kaj lahko od njih pričakujemo tokrat? Torej, odigrali bodo večino najboljših komadov s prvenca in nekaj novih. Zraven pa bo tudi predstavitev novega singla, ki so ga objavili pred dobrim mesecem.
O Žaku (ex.Divlje Jagode) seveda ne gre zgubljati besed – marsikdo ve, česa vse je sposoben na vokalu. Tudi kitarista Igor in Urban (nova okrepitev benda) sta nabrita do konca in pravita da bo žgalo, kot se tudi spodobi. Primož na basu in Soki na bobnih pa predstavljata neuničljiv ritem tandem, ki mu ni para – že skoraj brend.
Po koncertu pa sledi še zabava s prijatelji in fani, vse do zgodnjih jutranjih ur!
Skratka, za vse rock in metal navdušence se obeta izjemen večer, zato je udeležba obvezna!
Koncert bo torej v čertek 26.10., s pričetkom ob 22 uri!
Prispevek znaša 5 €

Black Diamond so:
Žanil Tataj (Žak) – vokal
Igor Manasijevič – kitara
Urban Kolarič – kitara
Primož Pavlin – bas kitara
Marko Soršak (Soki) – bobni

FACEBOOK EVENT LINK: BLACK DIAMOND ORTO BAR 26-10-2017


KONCERT BLACK DIAMOND: MKK ČRNOMELJ (SLOVENIJA)

Koncert Black Diamond
SOBOTA, 17.12.2016 ob 22:00 – Mladinski Kulturni Klub Bele krajine MKK ČRNOMELJ (Črnomelj)

Event Link: https://www.facebook.com/events/1305502686167304/

Black Diamond je heavy metal skupina, ki zdaj že nekaj let resno opozarja nase! Vse skupaj se je začelo marca 2013, ob izdaji njihovega prvenca »Last Man Standing«. Ta je požel odlične kritike – tako doma, kot marsikje po svetu (VB, Nizozemska, Norveška, Španija, Portugalska, ZDA, Brazilija…) Album je bil po izboru novinarjev VAL-a 202 in in glasbenega portala Rockline uvrščen med najboljših 5 v državi! Fantje pa uspešno nadaljujejo še naprej, saj so v zadnjem obdobju predstavili nekaj zelo obetavnih singlov, ki napovedujejo še en izjemen album.
Lani so zaigrali tudi na Schengenfest-u, zatem je sledila Švica, Italija ter še nekaj odličnih koncertov v Sloveniji. Sedaj pa se znova vračajo na »domač teren«, tokrat premierno v legendarni MKK Črnomelj!
Nekateri že poznate frontman-a Žaka (ex. Divlje Jagode), ki prihaja z Reke na Hrvaškem. Tu pa sta še kitarista Igor iz Novega mesta, Jurij iz Portoroža ter basist Primož in bobnar Marko iz Maribora.
In kaj se obeta tokrat? Fantje napovedujejo zelo strupen, nabrit in udaren koncert z nekaj novostmi, ki bodo morale zadovoljiti tudi bolj zahtevne obiskovalce.
Torej, če vam primanjkuje doza adrenalina, ne hitite po cestah ali v lekarne! 🙂 Raje pridite na kakšno pivo in v ekstazi metal-rock glasbe poletite z bendom!
To pa še ni vse… zabava se prične že ob 21. uri !!! Marko Soršak – Soki vam bo predstavil svojo odlično in izjemno zabavno bobnarsko kliniko: ˝Secret of Metal Drumming˝!
Koncert in bobnarska klinika bosta torej v soboto/17.12., zato ne zamudit tega izjemnega večera!

Vstopnina: Koncert BD – 5€ , Klinika + Koncert BD – 10€ , Klinika – 8 € / V predprodaji: Klinika + Koncert – samo 8 € !

Bobnarska klinika se začne ob 21:00 uri.


Koncert Black Diamond: KAOS – Maribor

Koncert Black Diamond
PETEK, 16.12.2016 ob 23:00 – KAOS (Maribor)

Event Link: https://www.facebook.com/events/218367415259167/

In kaj se obeta tokrat? Fantje napovedujejo še en strupen, nabrit in udaren koncert z nekaj novostmi, ki morajo zadovoljiti tudi bolj zahtevne obiskovalce.
Koncert bo potekal pod pokroviteljstvom Rock Radia iz Maribora, nakar bo sledil še skupni ˝after party˝ do zgodnjih jutranjih ur!
Torej, če vam primanjkuje doza adrenalina, ne hitite po cestah ali v lekarne! Raje pridite na kakšno pivo in v ekstazi metal-rock glasbe poletite z bendom!

To pa še ni vse… zabava se prične že ob 19. uri !!!
Marko Soršak – Soki vam bo predstavil svojo odlično in izjemno zabavno bobnarsko kliniko – Secret of Metal Drumming!

Koncert in bobnarska klinika bosta torej v PETEK / 16.12.,
zato res ne smete zamudit tega izjemnega večera!

Vstopnina: Koncert BD – 5€,
Klinika + Koncert BD – 10€,
Klinika – 8 €


CONCERT BLACK DIAMOND: LOKAL PATRIOT – NOVO MESTO (SLOVENIA)

KONCERT BLACK DIAMOND: LOKAL PATRIOT – NOVO MESTO (SLOVENIJA)

Link do Eventa: https://sl-si.facebook.com/events/963647203720503/

Vstopnina: Koncert BD – 5€
Klinika + Koncert BD – 10€
Klinika – 8 €

Black Diamond so:
Žanil Tataj (Žak) – vokal, Igor Manasijevič – kitara, Nejc Vidmar – kitara, Primož Pavlin – bas kitara, Marko Soršak (Soki) – bobni

 


KONCERT BLACK DIAMOND: MC PEKARNA – MARIBOR (SLOVENIJA)

Black Diamond je heavy metal skupina, ki zdaj že nekaj let resno opozarja nase! Vse skupaj se je začelo ob izdaji njihovega prvenca »Last Man Standing«, ki je požel zares odlične kritike – tako doma, kot marsikje po svetu (VB, Nizozemska, Norveška, Španija, Portugalska, ZDA, Brazilija…) Album je bil po izboru novinarjev VAL-a 202 in in glasbenega portala Rockline uvrščen med najboljših 5 v državi! Uspešno pa nadaljujejo še naprej, saj so pred kratkim predstavili nekaj zelo obetavnih singlov, ki napovedujejo še en izjemen album.
Poleti ste jih imeli priložnost videti tudi na Schengenfest-u, sedaj pa se vračajo na »domač teren«, torej znova v mariborsko Pekarno, kjer so pred letom dodobra ogreli tamkajšnjo publiko! Kot verjetno že veste, sta v bendu kar dva domačina: bobnar Soki in basist Primož, ki sta z Black Diamond debitirala že na Metaldays-u 2014. Tudi skupne vaje skupine potekajo v Mariboru, zato pričakujejo dober odziv »domačega« občinstva. Frontman Žak sicer prihaja z Reke na Hrvaškem, kitarista Igor in Nejc pa iz Novega mesta.
In kaj lahko pričakujete tokrat? Fantje napovedujejo še en strupen, nabrit in udaren koncert z nekaj novostmi, ki bodo zadovoljile tudi bolj zahtevne obiskovalce. Torej, če ste pripravljeni na veliko dozo adrenalina, ki vas bo teleportiral v stratosfero, prestavite že te drage večerje in pridite na kakšno pivo ter se prepustite odbitemu metal – rock ritmu !

A to še ni vse... zabava se prične že ob 19. uri !!!
Marko Soršak – Soki vam bo namreč postregel še s svojo odlično in izjemno zabavno Bobnarsko Kliniko !

Koncert in bobnarska klinika bosta torej v soboto / 13.2.,
zato nikakor ne zamudit tega izjemnega večera !

KD_logo_poln-mc pekarna maribor

Link do Eventa: https://www.facebook.com/events/1660232600898196/

Vstopnina: Koncert BD – 5€,
Klinika + Koncert BD – 10€,
Klinika – 8 €

Black Diamond so:
Žanil Tataj (Žak) – vokal, Igor Manasijevič – kitara, Nejc Vidmar – kitara, Primož Pavlin – bas kitara, Marko Soršak (Soki) – bobni


Koncert Black Diamond: IL MALE FESTIVAL 2016 – Bologna (Italija) / 29.01.2016

Black Diamond bodo igrali na Heavy Metal dogodku “IL MALE FESTIVAL 2016” – Bologna (Italija) / 29.01.2016 ob 20:00 uri.

EVENT LINK: https://www.facebook.com/events/503199329851553/permalink/512031398968346/


Koncert Black Diamond: EBRIETAS Metal & Rock Bar – Zurich (Switzerland)

Koncert: Black Diamond v EBRIETAS Metal & Rock Bar-u v Zurich-u (Švica).
Links:
http://www.ebrietas.ch/
https://www.facebook.com/pages/Ebrietas/390769654315109

Dne: 05.12.2015 ob 20:00 uri.


Koncert: Winter Rock Festival – Salzhaus Brugg (Švica)

Black Diamond na Winter Rock Festivalu 2015 – Salzhaus Brugg (Švica) – 04.12.2015


KONCERT: GO HEAVY – GO HARD – OR GO HOME / Orto Bar, Ljubljana

GO HEAVY – GO HARD – OR GO HOME!!!
Orto Bar – Ljubljana / 26.11.2015 ob 22:00 uri.

Koncert hibridnih metalcev GOD SCARD iz Kranja in heavy metalcev BLACK DIAMOND iz Novega Mesta!!!

Kranjski hibridni metalci God Scard se po številnih menjavah ter drugih preprekah vračajo prenovljeni in v odlični formi. S svežim zanosom in nuklearnim nabojem energije ponovno zavzemajo slovenske odre, tokrat pa se bodo ljubljanski publiki prvič predstavili v novi zasedbi.Oboževalci bodo poleg priljubljenih starejših uspešnic deležni tudi povsem novega materiala, ki bo na njihovem novem albumu.To je tudi njihova zadnja koncertna sezona preden se odpravijo v studio.Za koncert pripravljajo tudi nekaj presenečenj, zato nikar ne zamudite!

God Scard :
Nicky – Vokal, Kitara Bojan – Kitara Obleey – Bas Samo – Bobni

Povezava: https://www.facebook.com/GodScard?fref=ts

Kot gost pa bo nastopila tudi heavy metal skupina Black Diamond, ki se jo nekateri verjetno dobro spominjate z njihovega ˝Orto˝ uspešnega koncerta in release party-a pred dvemi leti, ob izdaji njihovega prvenca. Letos ste jih imeli priložnost videti tudi na Schengenfest-u, sedaj pa je prišel čas, da se vrnejo na ˝kraj zločina˝. Fantje napovedujejo še en udaren koncert z nekaj novostmi, ki bo zadovoljil tudi bolj zahtevne obiskovalce. Postregli vam bodo z decibeli nabito in nabrito glasbo. Ta pa bo prežeta s toksično – melodičnimi rifi, ki se odlično prepletajo z grmečim basom ter odbitimi bobnarskimi vložki – vse to seveda ob spremljavi izjemnega vokala!

Black Diamond: Žanil Tataj (Žak) – vokal
Igor Manasijevič – kitara
Nejc Vidmar – kitara
Primož Pavlin – bas kitara
Marko Soršak (Soki) – bobn
iPovezave: https://www.facebook.com/Black-Diamond-official-profile-193334960682192
/http://www.blackdiamond.si/

Obeta se torej izjemen glasbeni večer, ob katerem nihče ne more ostati ravnodušen!

Vstopnina znaša 6€.

LINK:
https://www.facebook.com/events/1675941922620214/


EnglishSlovenia