Koncert Black Diamond
ČETRTEK, 26.10.2017 ob 22:00 – ORTO BAR (Ljubljana)

Black Diamond je heavy metal skupina, ki že nekaj let opozarja nase! Njihova zgodba pa se pričenja ravno v Ortu. Maja 2013 so namreč tam debitirali z odličnim koncertom, ob izdaji prvenca »Last Man Standing«. Ta je požel zares odlične kritike – tako doma, kot drugod po svetu (VB, ZDA, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Španija, Portugalska, Brazilija…). Album je bil po izboru novinarjev VAL-a 202 in in glasbenega portala Rockline uvrščen med najboljših 5 v državi, kar za metal band ni ravno »mačji kašelj«! Fantje pa ne popuščajo, saj so v zadnjem času predstavili nekaj zelo obetavnih singlov, ki napovedujejo še en odličen album.
V Ortu so nazadnje nastopili že skoraj pred slabimi dvemi leti, zato se zelo veselijo tega koncerta in upajo na dober odziv ljubljanske publike.
In kaj lahko od njih pričakujemo tokrat? Torej, odigrali bodo večino najboljših komadov s prvenca in nekaj novih. Zraven pa bo tudi predstavitev novega singla, ki so ga objavili pred dobrim mesecem.
O Žaku (ex.Divlje Jagode) seveda ne gre zgubljati besed – marsikdo ve, česa vse je sposoben na vokalu. Tudi kitarista Igor in Urban (nova okrepitev benda) sta nabrita do konca in pravita da bo žgalo, kot se tudi spodobi. Primož na basu in Soki na bobnih pa predstavljata neuničljiv ritem tandem, ki mu ni para – že skoraj brend.
Po koncertu pa sledi še zabava s prijatelji in fani, vse do zgodnjih jutranjih ur!
Skratka, za vse rock in metal navdušence se obeta izjemen večer, zato je udeležba obvezna!
Koncert bo torej v čertek 26.10., s pričetkom ob 22 uri!
Prispevek znaša 5 €

Black Diamond so:
Žanil Tataj (Žak) – vokal
Igor Manasijevič – kitara
Urban Kolarič – kitara
Primož Pavlin – bas kitara
Marko Soršak (Soki) – bobni

FACEBOOK EVENT LINK: BLACK DIAMOND ORTO BAR 26-10-2017